Zaterdag- En Zondag Vrije Entree Zomerspektakel

Zaterdag- en zondag vrije entree Zomerspektakel

Door de inzet van vele sponsoren en vrijwilligers is het voor bezoekers mogelijk om zaterdag 6 en zondag 7 juni gratis naar Zomerspektakel aan het Meer te komen. Bestuursvoorzitter Stanley de Looze: “Door die inzet kunnen we voor een breed publiek diverse onderdelen bieden op die dagen zoals sport en spel, muziek en horeca. Deze laatste is overigens wel tegen betaling.”

Programma zaterdag 6 juni
Stanley: Op zaterdag 6 juni is het evenemententerrein vanaf 11.00 uur open voor een dag vol muziek, sport en spel, hapjes en drankjes. Jong en oud kunnen zich dan vermaken met springkussens,waterballen, voetbaltafels, een klimtoren, ballenbak, schminken, de kinderboerderij, een tokkelbaan, een clown en een wiebel biebel op wielen. Om 12.00 uur begint de ‘Sterkste Man van Alphen’ competitie, wat tot ongeveer 16.00 uur duurt. Tussen 15.00 en 16.00 uur komt Brandweerman Sam met een fantastisch podiumact voor de allerkleinsten en daarna volgt om 16.30 uur de Mega Mini Discoshow door de mannen van REP en bedoeld voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Om 18.00 uur luidt de Cuban Brass band het avondprogramma in met om 19.00 uur een optreden van O’G3NE, gevolgd door Di-rect om 19.45 uur. Rond 20.45 uur wordt het driedaags spektakel officieel geopend, waarna om 21.00 uur de band Kuenta I Tambu het muziekfeest vervolgd. Om 22.30 uur kan iedereen uit zijn dak gaan bij Memphis Maniacs, waarbij tijdens hun optreden ook het vuurwerkspektakel te zien is. Vanaf 00.00 uur zetten we het geluid wat zachter, maar zijn we nog nietlang niet klaar met feesten.”

Programma zondag 7 juni
Stanley: “Op zondag 7 juni zijn onze deuren al om 10.00 uur open voor de start van de ‘Superheroes Kids Run’, de 2 km, gevolgd door de start van de ‘Obstacle Pro Run’ om 11.00 uur die 10 km is. En net als op zaterdag kunnen jong en oud zich de hele dag vermaken met dezelfde spelen als springkussens, waterballen, voetbaltafels, een klimtoren, ballenbak en nog veel meer. Om 14.00 uur begint de 5 km ‘Obstacle beginner Run’. Op datzelfde tijdstip hebben we voor de allerkleinsten een meet ’n greet met Dora en Diego geregeld. Om 15.00 uur zet Steffen Morrison het licht op groen voor de muziek. Giovanca treed daarna op om 16.30 uur en de avond wordt weer ingeluid met Cubaans invloeden door een Cubaanse Big Band. De Wicked Jazz Sounds laten om 20.00 uur het publiek genieten en om 21.00 uur gaan we langzaam maar zeker starten met het afronden van hopelijk alweer een waanzinnig gaaf Zomerspektakel aan het Meer.”