TCV Obstacle Run Was Een Feestje

TCV Obstacle Run was een feestje

Met 1709 officiële inschrijvingen, ruim 100 vrijwilligers, 50 obstakels, 36 sponsoren en 2 winnaars uit de Elitegroep Alfa was de TCV Obstacle Run dit jaar met een recht een feestje te noemen. Bij de mannen ging Nederlands kampioen Alexander Struijk er met de eerste plaats vandoor. Bij de dames was dat Marloes Verdiessen uit Alphen aan den Rijn.

Grijns van oor tot oor
Voorzitter Stanley de Looze blikt meer dan tevreden terug op een zeer geslaagde dag. “Ik heb mensen zien grijnzen van oor tot oor bij de finish. Wat is dat gaaf om te zien.” Het ID college begeleidde de kinderen tijdens de Kidsrun naar het eerste obstakel. Bij de start werden alle deelnemers warm gedraaid door DJ’s Sander en Joey. De echte diehards startten om 12.00 uur de 15 km. Het parcours varieerde van het doorwaden van modderbaden, aan balken hangen, over houten schuttingen klimmen tot gelanceerd worden vanaf de Megaslide. Stanley: “Dit hadden we nooit kunnen doen zonder de inzet van vele vrijwilligers en sponsoren. Door hen is deze Obstacle Run een succes geworden.” Verder stonden er op het terrein diverse horecagelegenheden, die voor de innerlijke mens zorgden en had de organisatie voor afwisselende muziek en kinderentertainment gezorgd.

Volgend jaar
De TCV Obstacle Run is opgezet in samenwerking met 4Sport Training Center en Pursue Personal Training. Stanley: “Daar gaan we het komende jaar weer voor, want het is al zeker dat er in 2017 een Obstacle Run komt. Dat zal in het weekend zijn dat we ook weer het Zomerspektakel aan het Meer neerzetten. Dus noteer de data 2, 3, 4, en 5 juni 2017 en zet deze alvast in je agenda.”