TCV Obstacle Run, meer dan rennen

Op zaterdag 25 juni is er alweer de tweede Obstacle Run in Alphen aan den Rijn rondom de Zegerplas. “En daar maken we echt een feestje van”, zegt Stanley de Looze van het team van Zomerspektakel aan het Meer. Die dag kunnen deelnemers zich, naast het bedwingen van diverse obstakels, vermaken met verschillende soorten muziek, kinderentertainment en diverse horeca. “En dat geldt natuurlijk ook voor het publiek, vertelt De Looze enthousiast. Wij hebben er enorm veel zin in.”

Een echt feest
Van het team van Zomerspektakel kan je inmiddels verwachten dat ze van een dergelijk evenement een hele happening maken. Op 25 juni is er echt volop vermaak. Van diverse muziekstijlen, zoals de DJ’s Wipneus en Pim, bigband Never Mind the Neighbours, No Harm, Casper Fok, Franky Ferrero, de Alphense Alexander de Grote tot aan kinderentertainment. Stanley: “Kinderen kunnen zich die dag vermaken op de springkussens of zich laten schminken.”

Hapjes en drankjes
Stanley: “Uitgerend en wil je nog nagenieten van de gezellige sfeer? Ook dan staan we paraat met heerlijke hapjes en drankjes, want na zo’n inspanning hebben deelnemers en publiek dat zeker verdiend. Van ijsjes, limonade, koffie tot aan een broodje beenham of hotdog, het is er allemaal. Al dit lekkers is te verkrijgen via de speciale ‘Maasmuntjes’, geleverd door Auto Maas, en zijn te koop op het terrein van de TCV Obstacle Run.”

Wij zoeken nog vrijwilligers
“Vind je het leuk om ons te helpen, voor, tijdens en na de Run? Heel graag! Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen opbouwen, afbreken of anderen willen ondersteunen om de obstakels te bedwingen. Tijdens de vorige editie zorgde het meehelpen bij veel vrijwilligers voor veel plezier”, zegt Stanley. Meld je dan aan via de pagina ‘Vrijwilligers’.

Inschrijven TCV Obstacle Run
Dat kan nog steeds! Het is nog mogelijk om je in te schrijven voor de TCV Obstacle Run op 25 juni 2016 in Alphen aan den Rijn. Alle runs, Kidsrun, de 5, 10 en 15 km hebben nog plek. Doe dit via de button. Start en finish zijn bij de T-steiger en op het terrein van de dagcamping aan de Zegerplas (Park Zegersloot) in Alphen aan den Rijn, aan ‘De Bijlen’. De TCV Obstacle Run is opgezet in samenwerking met 4Sport Training Center en Pursue Personal Training.