Sponsoren Zijn Succes Achter TCV Obstacle Run

Sponsoren zijn succes achter TCV Obstacle Run

Wat is een Obstacle Run zonder sponsoren die obstakels bouwen, materialen leveren, meedenken en opbouwen? Stanley de Looze, voorzitter vertelt dat een goede Obstacle Run een gemene deler is van verschillende onderdelen zoals financiën, een goed programma en sportclubs. Maar ook bouwers, want zonder uitdagende en veilige obstakels kunnen we niet veel. Zij zijn degene die het mede mogelijk maken dat er straks op 25 juni 1800 mensen een dag met veel plezier aan balken hangen, van grote hoogte naar beneden suizen en een Fjord Drop bedwingen.”

Sponsoren
Stanley: “We zijn begin dit jaar echt goed van start gegaan met het uitdenken van de TCV Obstacle Run. En gaandeweg het proces kwamen er steeds meer bedrijven bij die onderdeel wilde uitmaken van dit evenement. Daar zijn we echt enorm trots op. Zo zijn de Vloerenman, Gevelrenovatie Erwin Robijn, TCV, Willem Baart Werkkracht, Van der Werff, Goedhart Bouwcentrum, Aannemingsbedrijf Van Mil, SKN Bouw B.V., Meer dan Hout, Maas autogroep, Sita, Van Schie Autobedrijf, Scouting Willem Barendsz, SpartainFit, gemeente Alphen aan den Rijn, Freerunners, Printgarden, Creatieve Geesten, AAV’36, ID College en natuurlijk de sportclubs 4Sport Training Center en Pursue Personal Training organisaties die een belangrijke bijdrage leveren aan de TCV Obstacle Run en het tot een succes weten te maken.”

Inschrijven TCV Obstacle Run
Het is nog mogelijk om je in te schrijven voor de TCV Obstacle Run op 25 juni 2016 in Alphen aan den Rijn. Deelnemers kunnen zich inschrijven voor de Kidsrun, de 5, 10 en 15 km op de website via de button. Start en finish zijn bij de T-steiger en op het terrein van de dagcamping aan de Zegerplas (Park Zegersloot) in Alphen aan den Rijn, aan ‘De Bijlen’. Ook voor het publiek is er genoeg te beleven en is er naast heerlijke hapjes en drankjes ook voor live muziek gezorgd. Zo is er voor, tijdens en na de run genoeg te beleven. De TCV Obstacle Run is opgezet in samenwerking met het team van Zomerspektakel aan het Meer, 4Sport Training Center en Pursue Personal Training.