Alles Voor Kinderen Bij Zomerspektakel

Alles voor kinderen bij Zomerspektakel

Op zaterdag 6 en zondag 7 juni is er weer veel te beleven voor kinderen bij Zomerspektakel aan het Meer. Eric Streefland, bestuurslid en verantwoordelijk voor sport en spel: “We hebben zoals vorige edities weer springkussens, trampolines, ballen op het water, een klimmobiel, een heuse kinderboerderij en nog heel veel meer! Kinderen kunnen zich echt de hele dag vermaken.”

Activiteiten van Junis
Eric Streefland: “Ook Junis is weer van de partij. Zij verzorgen, onder professionele begeleiding, diverse activiteiten, zoals schminken, kleuren en nog veel meer. Alle attracties zijn, zoals altijd tijdens het zomerspektakel gratis te gebruiken. Moe geworden van het spelen? Neem een heerlijke suikerspin, mogelijk gemaakt door Kiwanis, en kom weer op krachten.”

Obstacle run voor kids
Streefland: “Over kracht gesproken: op zaterdag zullen ook weer de sterkste mannen van Nederland een krachtmeting doen bij diverse onderdelen. Altijd heel leuk om te bekijken hoe ze een vrachtwagen trekken en meer dan 200 kg omhoog tillen! Voor de kinderen die 8 jaar of ouder zijn is er op zondag ook een Obstacle Run georganiseerd! Deze run staat in het teken van Superheroes. Kom dus in je stoerste outfit en laat zien dat je de obstakels kunt overwinnen. Opgeven voor deze run, inschrijven vooraf is noodzakelijk, kan op de site van Zomerspektakel aan het Meer via www.obstaclerunalphen.nl/obstaclerun.

Optredens en Meet ‘n Greet
Naast de vele kinderactiviteiten is er op zaterdag van 16.30-17.30 uur een supercool optreden van de Mini Mega Discoshow door de mannen van REP. Maar voor die tijd is er om 15.00 uur voor de allerkleinsten een optreden van niemand minder dan de stoere brandweerman Sam. Op zondag kunnen de kleintjes om 15.00 uur op de foto met Dora en Diego, een echte Meet ‘n Greet. Eric: “Er is genoeg te beleven, dus we zien de kinderen met hun ouders graag op 6 en 7 juni. Op zaterdag zijn alle activiteiten van11.00 tot 17.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur.”